viernes, 9 de mayo de 2008

Jclic

Tants treballs acabarem boges!!...

Bé, dilluns vam explicar el meu grup el programa Jclic, un programa que ens serveix per crear i publicar les activitats que haguem pogut crear per els alumnes.

Tot requereix una sèrie de passos.

Bé, primer s’ha de instal·lar el JClic Author, un programa que ens permet dissenyar les activitats didàctiques com ja sigui: trencaclosques, exercicis de enllaçar.....

Quan ja el tenim instal·lat el Jclic Author, hem de assignar un nom al projecte, un conjunt de activitats, i el nom del fitxer que ha de estar en format jclic.zip, seguidament anem activitats on seleccionarem el estil d’activitats que volem fer, cal recordar que cada activitat han de tenir un missatge de inici i un de final.

En el plafó es on creem la activitat, aquí triem l’imatge amb que volem fer per exemple el trencaclosques desprès triem les columnes que volem que tingui i triar els colors de fons i del joc. Visualitzem l’activitat i clicant al triangle verd i ja tenim l’activitat creada. Si es volen fer més, s’ha de tornar a fer els mateixos passos. I així crear el paquet d’activitats.

Un cop tenim el paquet d’activitats realitzada creem un espai de web, que es pot crear en http://pages.google.com., i tot seguit crear la pagina web i penjar el projecte. Hem de tenir present que el nom de la pagina web ha de ser el mateix que el que haguem posat al projecte però variant el .zip per el .htm.

Podeu trobar mostres de Jclic a la zona Clic, és la web que dona suport al programa Jclic

com he dti al principi vam fer una exposició en que primer els vam fe fer un Jclic que els hi explicava tot sobre aquest programa, desprès vam passar un vídeo en que els nens de practiques explicaven que havien fet amb el jclic i desprès vam explicar altres activitats del Jclic ja que no totes tenen que estar enfocades al nens de educació infantil sinó que també es poden fer servir per altres edats.


Si us interessa entrar al Jclic en que explica tot sobre que es un Jclic i tots els dubtes que es tinguin.

Aquí deixo també el Jclic que vam fer a classe sobre el reciclatge!!!



No hay comentarios: