viernes, 16 de mayo de 2008

Edu365 i Xtec

Aquesta ultima setmana hem parlat de dos portals educatius que tos ja els coneixem però moltes vegades ni en fem un bon us o desconeixem tots els usos que té.

Són els portals del edu365 i del Xtec.

L’edu365 és un portal educatiu dirigit als alumnes,jo recordo que quan anava a la ESO ens van fe fer una conta del edu365 i a partir de allà anàvem cercant material per estudi i fent activitats.

I el Xtec és un portal educatiu adreçat als professors oferint uns serveis i idees que ajuden a crear activitats noves per el professorat.

Però en els dos portals la poden visitar tant professors com alumnes.

Com he dit abans, jo per poder fer activitats vaig tenir-me que registrar i crear una conte per poder fer activitats i anar cercant la informació que volia, té material per a diferents etapes educatives menys la universitària.

Pots arribar a trobar enllaços a altres pagines web, ja sigui per el contingut educatiu fins trobar jclics,cançoners.....

Per ensenyar-nos el edu365 ens van donar una conta i vam tenir que anar buscant diferents activitats anar mirant tot el que ofereix en cada etapa educativa.

En canvi amb Xtec ens donaven una paraula o una frase i tenien que anar buscant fins que arribàvem al lloc correcte, algunes van constar perquè estaven molt amagades,vam passar per el Butlleti, per les noticies que hi ha a la pagina, per la formació permanent, per L’escola oberta......



No hay comentarios: